Hvad er BIO EnergiHealing

Hvad er BIO EnergiHealing

Energimedicin - EnergiHealing

Vi består ikke kun af en fysisk krop, som vi kan se med det blotte øje. Vores krop er meget mere. Det er noget, som man faktisk altid har vidst og som videnskaben i dag også har dokumenteret.

Vores energikrop er et vibrerende lysshow i strålende farver. Vores fysiske krop er en fortættet form af de farverige energivibrationer.

Vi er blod, knogler, muskler og væv, der styres af et gigantisk netværk af intellligens, kærlighed og kosmisk vibration (også det, som vi kalder for Qi - livsenergi / livsessens).

Vores subtile legeme (energikrop) kan ikke adskilles fra den fysiske krop. Det er en og samme. Den fysiske og ikke-fysiske krop rummer en masse vitale og vigtige energi-informationer.  Disse energi-informationer sidder i vores aura (energifelt omkring den fysiske krop), chakra (energicentre) og nadier/meridianer (energibaner).

Den fysiske krop og energikrop kommunikerer sammen. Der er et samspil. Hvert organ og hvert system har sin egen rolle og sammen gør de alt for at skabe harmoni og sundhed i den menneskelige krop.
Hvis et organ eller et system får en eks. ubalance, kan det i starten gå ubemærket hen. Men hvis det fortsætter, kan det påvirke de andre systemer / organer, som det arbejder tættest på og derved kan der opstå en domino-effekt og flere systemer kan gå i ubalance. Derved opstår sygdom, lidelse, ubehag, smerter o.s.v.  - og kan til sidst ende med en mere alvorlig sundhedstilstand.

Hvad gør BIO EnergiHealing?
Vores celler vibrerer og disse cellulære vibrationer skaber deres egne elektromagnetiske energifelter. Disse energifelter kan man måle med et specialudstyr (kroppens BIO-felt).

I BIO-EnergiHealing arbejder vi med kroppens energi- og BIO-felt. Vi har i midten af vores håndflade et center, som kaldes for håndens healingschakra, Lao Gong.
Dette healingchakra (elektromagnetiske energistrøm) arbejder sammen med klientens elektromagnetiske energifelt.
Vi kan rense, fjerne, afbalancere og forstærke klientens Qi (energi).
Lao Gong (Healingschakra i håndfladen) er i følge Kinesisk Medicin det 8. punkt på kredsløbsmeridianen. Lao betyder arbejde og Gong betyder palads - så "Paladset for Arbejdskraft".

Som BIO-EnergiHealer arbejder du med kroppens selvhealende energier og arbejder bla. med:
- Healing af kroppens energifelt
- Healing af bevægeapparatet og muskler
- Healing af organer
- Healing af nervesystemet
- Healing / afbalancering / rensning af meridianer og chakra

- Akupressur på de vigtigste akupunkturpunkter
- Ansigtsmassage på organzoner / akupressur / healing
- Enkel og simpel øreakupunktur / akupressur iht. Traditionel Kinesisk Medicin (TCM).
- Medicinsk og psykologisk intuition (kropsskanning).
- Helkropsafbalancering (detox)
- Healing / akupressur på det neurovaskulære og neurolymfatiske system
- Babyhealing (healer op på gen- og fødselstraume)
- Rådgivning
- QiGong øvelser (som du kan give klienten)
og meget mere....

Endvidere kan du rådgive i henhold til:
- Sammenhængen mellem meridianer, chakra og auralagene
- Yin/yang og chakra-kost
- Læren om de 3 Gunas og menneskets bevidsthed
- Energimedicin- og QiGong-øvelser


Ønsker du at være BIO-EnergiHealer?

Du kan blive BIO-EnergiHealer.
Uddannelsen starter op her i Danmark (første gang nogensinde) i 2019 den 9./10. februar - en uddannelse, som er på 6 moduler over 8 måneder.

Det kan være, at du ønsker at være behandler eller også ønsker du uddannelsen til dig selv (så du kan hjælpe familie, kollegaer og venner).

Læs mere om uddannelsen her