Hvem er vi

Tina Kirstine

BIO EnergiHealer Tina Kirstine

BIO EnergiHealer Uddannelsesleder, Energimediciner og spirituel rådgiver.

Jeg har i hele mit liv været optaget af mennesket og de energier, som er i og omkring os. Jeg har altid været facineret af, hvad kroppen selv kan gøre og har været optaget af, hvordan vi kan udvikle vores fulde potentialer - psykisk, fysisk og spirituelt. Jeg er også heldig at have evnen i at kunne se disse energier.

Jeg har i over 25 år haft klienter - hmm ja det er nok ved at være 30 år :) I mange år drejede det sig om clairvoyant spirituel rådgivning, men som tiden gik, følte jeg, at det ikke var helt rigtigt at give svarene. Vi kan så meget selv.

Jeg tog en spirituel psykoterapeutisk uddannelse, hvor jeg derigennem arbejdede en del med kropsterapi, naturterapi, male/tegneterapi og hypnoterapi og kunne se, hvad der skete i kroppen, når vi arbejdede med den. Den forvandling der sker.
Dette førte til QiGong, akupunktur / akupressur, forskellige healingsformer (Reiki, krystal- og hjertehealing), energimedicin, energihealing (Qi-healing) o.s.v.  
Jeg har studeret buddhismen, hinduismen, Kinesisk Medicin og kinesiologi.

Jeg arbejder ud fra, at kroppen kan heale sig selv. Det er en urgammel intelligens, som vi kalder for livsenergi (Qi).

BIO EnergiHealing er en international godkendt uddannelse, som jeg er blevet certificeret til at kunne videregive i Danmark og hvor jeg GLÆDER mig.

Jeg har været gæstelærer på QiGong Instruktør-uddannelsen ved www.mind-fitness.nu, hvor jeg har undervist i Energimedicin.

Privat bor jeg ved Roskilde - Glim sammen med min kæreste Lars og vores zen-master katten Chia.

Lars Christian Schmith

QiGong Instruktør Lars Christian Schmith

QiGong Instruktør og Uddannelsesleder.

Kinesisk Bevægelsesmeditation (QiGong og Tai Chi) har været en del af mit liv siden 1982.  

Jeg underviser på fuldtid med en QiGong Instruktør 

Uddannelse i Roskilde og Århus samt diverse undervisning på skoler, i foreninger og virksomheder, og har siden 2008 ledet og afholdt mere end 600 workshops, foredrag og events.

Jeg og Tina Kirstine har bla. siden 2014 haft et længerevarende samarbejde med Scleroseforeningen. Endvidere har jeg samarbejdet med Roskilde Katedralskole og Projekt "Jump" Roskilde kommune omkring nogle spændende projekter.

Jeg underviser ud fra klassiske grundprincipper tilegnet vores moderne verden.

Det er mit største ønske ikke bare at udbrede kendskabet til QiGong, men også hjælpe dig i gang, så du selv kan se og opleve hvilke enkle og effektive muligheder denne unikke bevægelses-meditation tilbyder dig i dit liv. 

På Bioenergihealer-uddannelsen underviser jeg i yin/yang-kost, de 3 gunas og menneskets bevidsthed samt du vil lære medicinske QiGong-øvelser, som du kan give din klient.

Du kan læse mere om, hvad jeg laver på www.mind-fitness.nu